Anlita konsult

Vi har kvalificerade HR-konsulter som tryggt och lyhört hjälper er med just ert behov. Alltid i nära dialog med sina konsultkollegor, för att kunna inhämta inspiration och kunskap när det behövs, och alltid med ambitionen att skapa ett värde som är större än de enskilda konsulttimmarna.

Kontakta oss

Vi är Zoey

På Zoey tar vi hand om varandra. I praktiken innebär det att vi ses regelbundet för att inspireras och lära av varandra. Däremellan är konsultkollegorna alltid bara ett chattmeddelande bort. På så sätt har vi alltid hela gängets samlade kompetens med oss ute på uppdrag och kan på bästa sätt möta nya miljöer och förutsättningar.

 

 

Läs mer om oss här

Zoey startade 2024 (ja, vi är sprillans nya!) av erfarna HR- och TA-konsulter som alla ville skapa en ny plattform att erbjuda ett snabbt, lyhört och initierat stöd till HR- och TA-funktioner på. Vår grund är en stark passion för att bygga ett varmt, inkluderande och proffsigt bolag där människorna mår bra, utvecklas och har kul tillsammans. Vi har sammanfattat detta i våra ledord ”Glädje, Utveckling, Enkelhet”.

Vår tanke är enkel

”När människor växer, växer organisationer.” Därför arbetar vi varje dag för att skapa en engagerad lärandekultur som inspirerar och utvecklar de bästa konsulterna inom HR och Talent Acquisition. Enligt oss är ett proaktivt TA-arbete centralt för att kunna planera för tillväxt och utveckling. HR, rätt använt, skapar förutsättningar för både ledare och medarbetare att känna motivation, kreativitet och trygghet. Då vet vi att affär och tillväxt kommer på köpet.

Sist men inte minst – olikheter och mångfald

Vår övertygelse är att en bra kultur bygger på olikheter och mångfald. Tillsammans vill vi skapa en trygg miljö och vara en hub där HR- och TA-personer från alla olika bakgrunder delar kunskap och erfarenheter för gemensam utveckling och inspiration. En energikälla och naturlig nätverksplats.

Till dig som behöver en HR-konsult, idag eller imorgon (eller helst igår).

Ibland behöver man en interim lösning, antingen för att fylla en vakans eller tackla en ny utmaning. Det kan även vara för att leda projekt, genomföra förändringsarbete eller driva utvecklingsinitiativ. Hos Zoey har vi erfarna HR- och TA-konsulter som snabbt kan rycka in, förstå uppgiften och skapa trygghet med sin kompetens.

Namn(Obligatoriskt)
E-post(Obligatoriskt)
Vad kan vi hjälpa dig med?

Prata med oss