Dags att hitta nästa(stjärna)

Vi rekryterar alla typer av roller och på alla nivåer inom HR och Talent Acquisition. Med lång erfarenhet inom HR- och TA- området är vi lyhörda för dina behov. Du får värdefulla tips om hur en roll kan utformas, hur rekryteringsprocessen kan designas samt vad kandidater inom HR och Talent Acquisition värdesätter och efterfrågar just nu!

Kontakta oss

Vi hjälper dig hela vägen

 

På Zoey vet vi att framgångsrika rekryteringar handlar om mer än att bara hitta rätt kompetens. Det handlar om att hitta människor med matchande drivkrafter. Människor som förstärker kulturen och som fortsätter att växa, tillsammans med er.

 

I ett rekryteringssamarbete med oss kan du alltid känna dig trygg och säker med vetskap om att varje steg vi tar tillsammans leder oss närmare er nya kollega. Samtidigt som vi säkerställer en positiv upplevelse för alla kandidater så är vårt främsta mål att alltid hitta den kandidat som bäst matchar era behov.
Eftersom varje rekrytering har potentialen att stärka ert varumärke när den hanteras på rätt sätt guidar vi er genom varje steg av processen.

Återkoppling och transparens

Vi lägger stor vikt vid kandidatens upplevelse och förstår att återkoppling, transparens, rättvisa och värde är avgörande faktorer för att göra upplevelsen positiv. Vi kommunicerar kontinuerligt med alla kandidater som är involverade i processen, minst en gång i veckan, oavsett om vi har ny information att dela eller inte. Vårt mål är helt enkelt att hålla alla informerade om framstegen i processen och ge dem den feedback de behöver för att känna sig delaktiga i rekryteringen.

Långsiktiga relationer 

Vårt kandidatlöfte är att alla ska känna sig rättvist behandlade och att de får med sig något av värde för sin fortsatta utveckling, oavsett utfall i processen. Vi tror på att bygga långsiktiga relationer och förstår att varje individ som får en positiv upplevelse av oss på Zoey kommer att vilja ha med oss att göra i framtiden.

Det låter kanske enkelt, men det kräver hårt arbete och engagemang för att leva upp till det, varje gång.

Att rekrytera inom HR & TA kräver specialister inom HR & TA. Enkelt.

Vi kan vårt hantverk; attraktion, matchning och rekrytering samt har ett nätverk som vi är stolta över. Framförallt kan vi HR och förstår vilka behov dagens HR-funktioner behöver kunna tillgodose. Snabbhet och enkelhet är viktigt i en rekrytering, men också förmågan att titta utanför de upptrampade stigarna.
Kontakta oss så hör vi av oss inom kort!

Namn(Obligatoriskt)
E-post(Obligatoriskt)
Vad kan vi hjälpa dig med?

Vår rekryteringsprocess

Dags att hitta nästa 🌟till ditt dreamteam
Antingen vet ni exakt vilken profil ni behöver eller så vet ni inte det. Oavsett vilket är vi vana vid att vara med tidigt i processen och att hjälpa till att ”ringa” in profilen. Det är viktigt att ni känner er trygga med oss som partner.

Nu kör vi!

Vi är genuint nyfikna på er organisation, arbetsuppgifter för rollen, avgörande kompetenser och färdigheter. Vi vill förstå er kultur och era värderingar. Vi är också sugna på att träffa några av de kollegor som er nya medarbetare kommer att jobba nära. Tillsammans lägger vi en tidsplan för rekryteringen samt sätter upp spelregler för ett nära samarbete.

1
Search och attraktion

Zoey är ett stort gäng av HR- och TA-konsulter. I våra rekryteringar använder vi våra samlade nätverk för att nå till personer som matchar kravprofilen. Parallellt med det är vi angelägna att attrahera brett och att nå ut till kandidater genom annonsering i digitala och sociala kanaler. Självklart kompletterar vi vårt urval med att kontakta kandidater som har en matchande profil. Allt för att du ska få ett så svårt jobb som möjligt när det kommer till att välja 🙂 .

2
Urval

Vi använder olika typer av metoder för att säkerställa ett så träffsäkert urval som möjligt. Alla kandidater, oavsett om de inkommit via annons, search eller nätverk, som uppfyller skallkraven bedöms genom urvalsfrågor, tester, telefonintervjuer och djupintervjuer. Våra intervjuer är semistrukturerade och fokuserar på de kompetensområden vi valt ut i kravprofilen.

3
Ärligt och öppet

Något som är väldigt viktigt för oss på Zoey är att du, och kandidaterna i rekryteringen, alltid ska veta hur vi ligger till i processen. Vi återkopplar därför självklart till dig och involverade kandidater löpande, minst en gång i veckan.

4
Nu är det dags att sätta strålkastarljuset på våra stjärnor

Nu har vi gjort urvalet och det är dags att presentera de kandidater bäst matchar rollen. Vi vet att alla kandidater som presenteras är rätt, på sitt sätt, och att de motsvarar aktuell kravprofil. Vi ger dig information om varje kandidat samt vår bedömning av vad respektive kandidat kommer att behöva för att lyckas i just er kontext.

5
Nu är det er tur att träffa kandidaterna

Nu är det dags för er att träffa kandidaterna. Inför att det är dags för intervjuer bestämmer vi hur många intervjuer och vilka som kommer att vara involverade från er sida. Det är både för er skull, men kanske framför allt för kandidatens skull. Under intervjuerna har ni möjlighet att skapa en ännu bättre bild av varje person; deras erfarenhet, egenskaper och drivkrafter. Behöver ni hjälp att förbereda intervjuerna finns vi självklart där som stöd.

6
Finkalibrering och kvalitetsboost

Efter intervjuerna har vi en avstämning. För den/de kandidater ni väljer att gå vidare med tar vi referenser, eventuellt ytterligare tester och/eller bakgrundskontroll.

7
Den bästa delen – erbjudande och signering

Kandidaten är utvald! Vi finns med som ett stöd och bollplank genom hela processen så även i slutskedet. Men det är du som har den stora förmånen att ge kandidaten ett anställningskontrakt.

8
Vi finns här!

Vi avslutar inte vårt arbete bara för att kontraktet är påskrivet utan finns med under uppsägningstid och det första halvåret. Vi stämmer av med er som arbetsgivare och er nya medarbetare för att säkerställa att det är en långsiktig matchning.

9

Prata med oss