Lediga jobb

Är det här du hittar ditt nya jobb? Ditt nya liv? Din
nya resa? Det är inte omöjligt.

Zoey vill lära känna dig – Partnerkonsult inom HR & TA

HRGöteborg, Malmö, Stockholm

Vi på Zoey vill gärna lära känna dig som idag tar uppdrag genom eget bolag, eller som är intresserad av att börja göra det. Zoey är ett HR-konsultbolag med HR & TA-konsulter och en viktig del av vår affär är samarbetet med partnerkonsulter. 

Vi söker partnerkonsulter som är öppna för både deltid- och heltidsuppdrag. För att kunna vara så effektiva och pricksäkra som möjligt i våra matchningar vill vi gärna lära känna dig redan innan uppdraget kommer in. 

Om Zoey

Zoey är ett konsult- och rekryteringsbolag inom HR och Talent Acquisition. Vi startade 2024 (ja, vi är sprillans nya) med målet att bygga en ny plattform att erbjuda ett snabbt, lyhört och initierat stöd till HR & TA funktioner. Vi har ett djupt intresse och engagemang för vårt specialistområde. Vår tanke är enkel: När människor växer, växer organisationer. Vår förhoppning är att vi tillsammans med dig som partnerkonsult kommer att ha ett långt och nära samarbete.

Varför Zoey?

 Vi erbjuder en bred kundportfölj och kommer även att vilja välkomna dig till våra nätverksträffar och andra events. På Zoey bygger vi tillsammans en lärandekultur där vi kontinuerligt delar inspiration, kunskap och erfarenheter. Vi har en transparent prissättning och är måna om att vårt samarbete ska kännas enkelt och givande. 

Vi ser fram emot att lära känna dig!

Placeringsort: Stockholm, Göteborg och Malmö
Anställningsform: Som partnerkonsult fakturerar du oss dina timmar genom eget bolag

Sök jobbet

Om Zoey

Zoey är ett konsult- och rekryteringsbolag inom HR och Talent Acquisition. Vår tanke är enkel: När människor växer, växer organisationer. Därav arbetar vi varje dag för att skapa en engagerad lärandekultur som inspirerar och utvecklar de bästa konsulterna inom HR och Talent Acquisition.

Enligt oss är ett proaktivt TA-arbete centralt för att kunna planera för tillväxt och utveckling. HR, rätt använt, skapar förutsättningar för både ledare och medarbetare att känna motivation, kreativitet och trygghet. Då tror vi att affär och tillväxt kommer på köpet. Välkommen till oss!

Hittade du inte jobbet du sökte? Var lugn.

Den här sidan uppdateras ständigt och plötsligt händer det: ditt drömjobb lyser med stora bokstäver. Till dess vill vi såklart hålla kontakt med dig. Registrera gärna din profil hos oss så hörs vi snart igen!

Registrera din profil