Välkommen till oss!

Utveckling, delad passion för HR och TA samt en specialistkunskap som hela tiden byggs på och fördjupas. Det arbetar vi för varje dag! Grunden är vår gemenskap som vi alltid sätter i första rummet. Det ska vara tryggt, öppet och inkluderande och vi ska ha kul längs vägen!

Bli konsult

Vi är Zoey

På Zoey tar vi hand om varandra. I praktiken innebär det att vi ses regelbundet för att inspireras och lära av varandra. Däremellan är konsultkollegorna alltid bara ett chattmeddelande bort. På så sätt har vi alltid hela gängets samlade kompetens med oss ute på uppdrag och kan på bästa sätt möta nya miljöer och förutsättningar.

 

Bli konsult

Zoey startade 2024 (ja, vi är sprillans nya!) av erfarna HR- och TA-konsulter som alla ville skapa en ny plattform att erbjuda ett snabbt, lyhört och initierat stöd till HR- och TA-funktioner på. Vår grund är en stark passion för att bygga ett varmt, inkluderande och proffsigt bolag där människorna mår bra, utvecklas och har kul tillsammans. Vi har sammanfattat detta i våra ledord ”Glädje, Utveckling, Enkelhet”.

Vår tanke är enkel

”När människor växer, växer organisationer.” Därför arbetar vi varje dag för att skapa en engagerad lärandekultur som inspirerar och utvecklar de bästa konsulterna inom HR och Talent Acquisition. Enligt oss är ett proaktivt TA-arbete centralt för att kunna planera för tillväxt och utveckling. HR, rätt använt, skapar förutsättningar för både ledare och medarbetare att känna motivation, kreativitet och trygghet. Då vet vi att affär och tillväxt kommer på köpet.

Sist men inte minst – olikheter och mångfald

Vår övertygelse är att en bra kultur bygger på olikheter och mångfald. Tillsammans vill vi skapa en trygg miljö och vara en hub där HR- och TA-personer från alla olika bakgrunder delar kunskap och erfarenheter för gemensam utveckling och inspiration.

Varje ny utmaning ger ny kompetens och en
möjlighet till personlig utveckling – hitta ditt nästa steg här!

Caroline Dufva

CEO

För oss på Zoey är mångfald, tillsammans med en trygg miljö där vi alltid vill ha fler perspektiv, kraften bakom innovation och tillväxt.

Åsa Funke

Recruitment Consultant

Det är enkelt att hänga med oss. Vi lyssnar in, är flexibla, strävar efter lösning och har alltid varandra att lära av. Och vi har riktigt kul tillsammans!

Prata med oss