Lediga jobb

Är det här du hittar ditt nya jobb? Ditt nya liv? Din
nya resa? Det är inte omöjligt.

Zoey söker TA-konsulter

Talent AcquisitionGöteborg, Malmö, Stockholm

Vilka är Zoey?

När människor växer, växer organisationer. Vi är ett nystartat konsultbolag inom HR & Talent Acquisition som sätter människan först! Vår övertygelse är att en bra kultur bygger på olikheter och mångfald. På Zoey kommer du inte bara utvecklas genom spännande uppdrag, du kommer även att vara en viktig del av ett fantastiskt team av HR & TA-konsulter. Tillsammans vill vi skapa en trygg miljö där våra värdeord, glädje, utveckling och enkelhet är i fokus. 

Zoey erbjuder:

Välkommen till en hub där vi delar kunskap och erfarenheter för gemensam utveckling och inspiration. Vår förhoppning är att Zoeykontoret blir din energikälla och naturliga nätverksplats.
Vi har kul ihop, har schyssta förmåner men framförallt så kommer du att få möjlighet att tillsammans med dina kollegor bygga ett bolag med en stark lärandekultur som driver både oss själva och våra kunder framåt.

Det går fort nu. Med AI:s framfart förändras organisationer snabbare än någonsin. Vi tror på det mellanmänskliga perspektivet och på att HR kommer att spela en allt viktigare roll i den moderna organisationen där utvecklingen är konstant. Genom att erbjuda kvalitativt, kreativt och affärsmässigt HR-stöd vill vi bidra till ett arbetsliv där teknik och människa integreras på ett hållbart sätt.


Din roll:
I rollen som TA-konsult kommer du att erbjuda operativt och strategiskt med TA  till våra samarbetspartners samtidigt som du ständigt får möjligheten att fördjupa dina kunskaper inom TA tillsammans med oss. Vi tror på att lära och utvecklas av varandra och vår ”hubb” ger oss förutsättningar för det.

Uppdragen kommer att vara av olika karaktär och inom olika organisationer beroende på dina tidigare erfarenheter. Ett axplock av roller vi åtar oss är Talent Acquisition Partner, TA Manager, eller roller där du är med och stöttar våra kunder med att sätta upp en TA-funktioner.

Zoey söker:
Som konsult hos oss har du erfarenhet av kvalificerat och brett arbete inom Talent Acquisition. Du vill arbeta affärsnära samt stimuleras av att utveckla relationer med både stakeholders och kollegor. På Zoey är vi nyfikna. Vi intresserar oss för vad som händer runt omkring oss och hur vi hela tiden kan göra vår och våra kunders tillvaro enklare. 

Vill du fylla din vardag med utvecklande uppdrag, glada kollegor och med möjligheten att forma vår gemensamma kultur? Varmt välkommen till Zoey 🙂

Placering: Stockholm, Göteborg och Malmö

Anställningsform: Tillsvidare

Sök jobbet

Om Zoey

Zoey är ett konsult- och rekryteringsbolag inom HR och Talent Acquisition. Vår tanke är enkel: När människor växer, växer organisationer. Därav arbetar vi varje dag för att skapa en engagerad lärandekultur som inspirerar och utvecklar de bästa konsulterna inom HR och Talent Acquisition.

Enligt oss är ett proaktivt TA-arbete centralt för att kunna planera för tillväxt och utveckling. HR, rätt använt, skapar förutsättningar för både ledare och medarbetare att känna motivation, kreativitet och trygghet. Då tror vi att affär och tillväxt kommer på köpet. Välkommen till oss!

Hittade du inte jobbet du sökte? Var lugn.

Den här sidan uppdateras ständigt och plötsligt händer det: ditt drömjobb lyser med stora bokstäver. Till dess vill vi såklart hålla kontakt med dig. Registrera gärna din profil hos oss så hörs vi snart igen!

Registrera din profil