Varmt välkommen till Zoey Hub #1 med Katarina Berg den 3:e september

Caroline Dufva, 2024

VARMT VÄLKOMMEN TILL ZOEY HUB #1 – Hur ett modigt HR-arbete har bidragit till att utveckla ett av världens mest omtalade och framgångsrika företag

Vi ser mycket fram emot att få välkomna en av våra stora HR-inspiratörer: KATARINA BERG, CHRO på Spotify.

Katarina Berg har tillsammans med sitt globala HR-team skrivit boken ”Bold, HR på Spotify” där man som läsare får en exklusiv inblick i HR- och TA-arbetet hos det snabbväxande techbolaget Spotify. Vi kommer att få lyssna till Katarina när hon berättar om sin bok samt delar hur man på Spotify har arbetat med utmanande förändringsprojekt, att hitta rätt medarbetare till nyckelposter samt utvecklat arbetsplatskulturen och ledarskapet. Vi kommer även att få höra praktiska exempel kring hur Spotify skapat en innovativ och framgångsrik HR-struktur som bidragit till företagets fortsatta framgång på den globala marknaden.

Katarina Berg har lett Spotifys globala HR-team och är också chef för företagets globala Workplace Services samt General Manager för Spotify Sverige. Hon har varit med i företaget sedan 2013 och lett talangomvandlingen under affärsövergången från startup till ett moget internationellt företag.
Innan Spotify hade Katarina framträdande HR-roller i olika multinationella företag, såsom Preem, Swedbank, Kanal 5 (SBS Broadcasting) och 3 (Hi3G Access).

NÄR: Den 3/9 kl 8.30 – 9.30 (frukost från kl 8.00)

VAR: Convendum, Kungsgatan 9 Stockholm eller digitalt.
FRUKOSTEN PÅ CONVENDUM ÄR NU FULLBOKAD, MEN DU ÄR VARMT VÄLKOMMEN ATT DELTA DIGITALT 😊

Varmt välkommen!💜